Moció plaça de braus -3 de febrer de 2012-

MOCIÓ DE LA CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) PER L’ATURADA DEL PROCÉS D’ADJUDICACIÓ DE L’EQUIPAMENT ESPORTIU DE LA PLAÇA DE BRAUS.

El Ple Municipal del mes de març de 2009 va aprovar inicialment la creació i l’establiment del servei d’un complex esportiu a la Plaça de Braus de Figueres.
El febrer de 2011 es va aprovar el plec de clàusules del concurs, que des d’un principi va rebre moltes crítiques centrades en diversos aspectes: el fet que l’Ajuntament hi hagués de fer una aportació d’aproximadament 1,5 milions d’euros, que fins al cap de 15 anys no comencés a cobrar cap cànon i que, en cas de fallida de l’empresa adjudicatària, hauria de ser el consistori qui es fes càrrec de les seves obligacions creditícies.

El juny del mateix any s’hi van fer modificacions a instàncies de la principal empresa interessada, i el passat mes de novembre es va celebrar una mesa de contractació en la que es va obrir el sobre 1 del Projecte de concessió d’obra pública per a la construcció d’un equipament esportiu a la plaça de Braus. La mesa va considerar que la única empresa presentada no havia entregat tota la documentació necessària, en especial els informes bancaris; i per això es va redactar un decret per requerir aquesta informació. El penúltim dia que tenia de termini per fer-ho, l’empresa en qüestió va al·legar que necessitava un model de tota la documentació requerida, i des d’aleshores tot el procés es troba aturat a l’espera de que l’alcalde respongui a aquesta petició.

Per tot això, el Ple de l’Ajuntament de Figueres acorda:

1- Aturar el procés i no realitzar l’adjudicació de les obres del nou complex esportiu que s’ha de situar a la plaça de braus de Figueres.

2- Anul·lar el projecte en la seva totalitat.

3- Autoritzar l’Alcalde-President a realitzar totes les accions que siguin necessàries.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s