Resum del Ple Municipal del 8 de gener de 2013

Aquest Ple, més enllà de l’estrena de la nova alcaldessa, només tenia un parell de punts que tinguessin una mica de suc.

Per un costat, es va convertir definitivament l’empresa municipal Fisersa en una societat privada plurimunicipal per poder oferir serveis a Vilafant. La CUP s’hi va abstenir perquè, tot i ser molt partidaris de la mancomunació de serveis per a fer més eficients els serveis públics, no podem acceptar que CIU aprofiti l’ocasió per convertir la majoria absoluta en totalitarisme i faci fora la major part de l’oposició del Consell d’Administració de l’empresa.

Per l’altra, es van aprovar els Plans de Gestió de l’empresa público-privada Ecoserveis. Com cada any la CUP hi va votar en contra perquè la relació de l’Ajuntament amb l’empresa és nociva pels comptes municipals com dictaminen els informes de l’interventor. A més, des de la CUP entenem que hauria de ser l’Ajuntament qui proposés uns plans de gestió segons els seus interessos, i no que es limités a aprovar el que l’empresa decideix.

En el torn de preguntes vam preguntar per la calefacció de la llar d’infants Lilaina (no funciona des de novembre) i pel protocol del Ple de relleu a l’alcaldia (es va reservar lloc a moltes autoritats i els representants d’entitats de la ciutat van haver d’anar a una sala apart).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s