La CUP presenta una querella a l’ex-alcalde Santi Vila

QUERELLA CRIMINAL PÚBLICA mitjançant ACCIÓ POPULAR  per un presumpte delicte de PREVARICACIÓ i un presumpte delicte de MALVERSACIÓ DE CABALS PÚBLICS.

La Candidatur d’Unitat Popular (CUP) de Figueres, atenent a tota la documentació recollida al llarg del darrer any, ha optat per dur davant els tribunals el COM s’ha realitzat el procés de creació de l’Escola d’Hosteleria de l’Alt Empordà a la ciutat.

Lamentant en tot moment que l’aval del treball per un bé comú sigui utilitzat pel benefici d’uns pocs i a més es transformi en una opaca relació entre la Fundació privada Miquel i l’ex-alcalde de la ciutat Santi Vila Vicente.

En aquest blog volem apropar a la ciutadania tot el procés per tal que aquesta disposi del màxim d’informació possible de la forma més directe que ens és permès. Una informació que ha de permetre’ns fer les preguntes adients a les persones adients i seguir el procés que amb aquesta querella comencem.

La principal demanda es basa en la reiterada omissió dels informes dels màxims responsables administratius de l’Ajuntament de Figueres que han explicitat en tots els informes la pèrdua que suposa per la ciutat la firma d’aquests convenis i que els acords no s’ajusten a llei. Una pèrdua que d’entrada es xifra en 800.000€.

Aquesta és una querella en la qual hauria de ser el propi govern municipal el que estigués al capdevant, però com que aquest fet sembla utòpic s’ha iniciat des del poder popular. Un procés que tot just comença i malauradament, encara no es divisa el final.

Anuncis

Hi ha un comentari

  1. Not Found, Error 404L’enlla de la querella no funciona, i s important l’accs. Entenc que era l’objectiu. Podeu revisar-ho i reenviar el correu reparat? Ho crec de gran inters social i en vull fer l’apropiada difusi. Grcies.

    Date: Tue, 5 Nov 2013 22:36:31 +0000 To: figueres-emporda@live.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s