Resum Ple Municipal del 7 d’octubre del 2014

El ple municipal d’octubre va tornar a tenir pocs punts de discussió, com els darrers. Decrets sobre qui feia d’alcalde accidental durant les vacances de l’alcaldessa (sí, durant 12 dies Figueres va tenir un alcalde imputat per corrupció), demanar ajuts i subvencions i aprovar el contracte programa amb la Generalitat pel funcionament de serveis socials el 2014 (sí, s’aprova a octubre el que defineix el que es farà tot l’any!). Al final hi van haver els dos punts amb més suc. El primer va ser  l’aprovació provisional de les ordenances fiscals, amb el vot en contra de la CUP per la manca absoluta de progressivitat i sobrecàrrega fiscal de les classes populars. El segon el reglament de segona activitat per la Guàrdia Urbana (perquè si un agent té un accident i li donen una discapacitat parcial pugui seguir treballant al cos fent una altra tasca), en que la CUP es va abstenir perquè tot i valorar molt positivament que hi hagi el reglament hi trobem a faltar la seva aplicació amb retroactivitat.

A l’apartat d’assumptes urgents es va aprovar a instàncies de la CAL una moció de suport al Correllengua.

A l’apartat de precs i preguntes vam demanar que l’ajuntament no destini més diners al local de l’antic bingo del carrer Sant Pau, llogat i buit des de fa 4 anys i pel que ja s’han pagat més de 240.000 euros. També vam demanar  que es tirin endavant els acords presos anteriorment sobre fomentar projectes cooperatius d’economia social, i vam preguntar quina valoració estan fent els marxants de la nova ubicació del mercat de roba passats tres mesos del canvi. També vam demanar novetats sobre els futurs usos de la presó vella i l’emplaçament de l’escola Carme Guasch pregunta a la que el govern ens va contestar demanant-nos temps.

Per últim vam demanar al govern valentia per encarar el 9N i que Figueres es posicionés clarament com una ciutat que afavorirà que tothom pugui votar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s