Ple Municipal del 2 de juny del 2015

El dimarts 2 de juny a les 19h es celebrarà l’últim Ple ordinari d’aquest mandat, amb els regidors en funcions mentre els escollits a les eleccions del passat 24 de maig no prenen possessió dels seus càrrecs (el 13 de juny).

Clica aquí per descarregar l’ordre del dia en format PDF

Clica aquí per descarregar els dictàmens en format PDF

Clica aquí per descarregar els informes en format PDF

Anuncis

Hi ha un comentari

  1. No estic segur d’haver entès bé el punt, però si va del que em penso, algú hauria d’investigar les dades del Registre Mercantil de les empreses a les que actualment se’ls hi està encarregant el manteniment de la via pública. Perquè es fragmenta en contractes petits per evitar el concurs i els està fent la mateixa “gent” però facturant amb noms d’empreses diferents per no sumar imports que excedeixin la llei, però on curiosament apareix sempre una familiar d’en Padrosa. Tècnicament, és un frau de llei i motiu de denúncia. Recordeu dues coses: per poder presentar posteriorment un contenciós contra una decisió del ple, el grup no pot haver-se abstingut en la votació, és necessari que hagi votat en contra. Segona, des del pressupost 2015 -i per una picardia de la interventora- la xifra a partir de la qual s’han de demanar 3 pressupostos ha passat de 18.000¤ a 12.000¤ (no sé si els polítics responsables ja s’han assabentat d’això).

    Penseu també a presentar al·legacions contra el projecte d’invertir en obres de reforma al local del carrer Sant Pau (antic Bingo) abans que acabi el termini. Consulteu els diversos informes tècnics emesos sobre aquest punt. També la taxació encarregada per l’ajuntament. I si teniu un expert de càlcul de costos, que us projecti l’amortització (impossible en un local de lloguer).

    Salut! carlitos

    Date: Mon, 1 Jun 2015 11:35:01 +0000 To: figueres-emporda@live.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s