Resum del Ple Municipal del 3 d’agost de 2017

Abans de començar el ple, l’alcaldessa anuncia que al ple de setembre procedirà a revocar tots els càrrecs de representació a Diego Borrego, regidor no adscrit expulsat pel PP que està essent objecte d’una investigació judicial, acusat de possessió i distribució de pornografia infantil.

El ple municipal deL 3 d’agost posa sobre la taula diversos punts. Per al butlletí, hem seleccionat els temes que considerem més interessants. Podeu consultar tots els punts de l’Ordre del Dia aquí.

Votacions de la CUP

protocol

photo6007912576085764022

moció mort digna

mocio pensions

carme guasch conveni

Mocions de la CUP

Moció de suport al Moviment Popular Rifeny. Presentem aquesta moció a proposta del Comitè gironí de suport al Moviment Popular Rifeny. La moció demana que l’Ajuntament expressi el rebuig de forma incondicional davant qualsevol tipus de violència que s’exerceixi contra la llibertat d’expressió de la població del Rif i que reclami la llibertat de totes les activistes del Moviment Popular Rifeny com a mesura per garantir l’exercici d’un diàleg normalitzat.

Creiem que hi ha un deute pendent amb el Rif, com la tenen tots els països colonitzadors amb els territoris colonitzats. Creiem que és molt adequada presentar aquesta moció perquè una part important de la població figuerenca és originària del Rif i el que està passant al Rif és una violació dels drets humans.

rif

Altres temes del ple

Natàlia Sànchez defensa la moció per cessar Diego Borrego dels seus càrrecs de representació institucional durant el ple de juliol:

Zouhair Rotbi, del Comitè gironí de suport al Moviment Popular Rifeny explica la situació que viu el Rif a l’acte Sí – Viure vol dir feina digna:

Visualitza el ple d’agost en aquest enllaç

 

Anuncis